maandag 14 oktober 2013

Michael Kors Fragrances and Beauty

Michael Kors is zonder twijfel een van mijn favoriete merken. Tijdloos, klassevol maar ook jong. Dit merk heeft de laatste jaren een flinke boost gekregen. De rage ging van handtassen, naar schoenen, naar  de horloges en nu komt dit prachtige merk ook met een cosmetische lijn. Alle grote merken hebben hun beautycounter en Michael Kors kon niet achterblijven. Na Burberry komt het high-end merk nu ook met zijn eerste beauty-lifestyle collectie, die de Kors-dame moet voorstellen. Omdat Michael Kors een merk is dat verschillende vrouwen aanspreekt, heeft het merk ook drie lijnen gecreëerd die elke vrouw in haar mood moet kunnen hullen.




Drie unieke geuren zijn het hart van deze collectie, elke geur is zorgvuldig samengesteld om één van de drie facetten van de Michael Kors-vrouw te vertegenwoordigen: SPORTY, SEXY en GLAM.



SPORTY citrus is een sprankelende geur met sinaasappel en mandarijn in de voorhoede, terwijl warme houtsoorten en witte bloemen blijven hangen in de achtergrond. Romige, houtachtige noten zijn de geurende equivalenten voor weelderige nudekleuren, een bekende, iconische kleur voor de Michael Kors look. Het brengt de onweerstaanbare aantrekkelijkheid over van een zelfverzekerde, casual vrouw die zichzelf met gemak klaar maakt voor de dag en daar altijd plezier aan beleeft.


SPORTY, zoals de naam al doet vermoeden voor de natuurlijke, sportieve vrouw. Een vrouw die het graag bij nude-tinten houdt wat tevens de iconische kleur van de Michael Kors look is. De casual vrouw is onweerstaanbaar aantrekkelijk, zelfverzekerd en maakt zich met plezier klaar voor de dag waar ze elke dag weer plezier aan beleefd. Sinaasappel en mandarijn, houtachtige noten en witte bloemen blijven heerlijk in de neus hangen.

DIVA Lip Lacquer - universeel flatterende, perzikachtige nudekleur. € 24,00 
MUSE Lip Luster - blush getinte nude gloss met dat extra glossje. € 27,00 



SEXY amber zet de weelderige ambergeur in de schijnwerpers, schandelhout en muskus, sinaasappel met mandarijn en witte bloemen. Inspiratie? De felle, gedurfde kleuren die Michael Kors vaak durft gebruiken in zijn collecties. De felle kleuren drukken een onmiskenbaar plezier en onmiddellijk sexappeal uit.

BOMBSHELL Lip Lacquer - diepe, op blauw gebaseerde rode tint. €24,00
SIREN Lip Luster - glanzend rood met een vleugje elektrische fuchsia. €27,00



GLAM jasmine geeft alle aandacht aan de door Kors' geliefde bloemennoot, jasmijn, die hand in hand gaan met warme houtnoten en sprankelende citrus die op de achtergrond aanwezig zijn. Deze wat meer mysterieuze collectie belichaamt de vrouw die haar avonden doorbrengt met looks in rijke, diepe tinten van onder anderen pruimen en bessen. De geur richt zich op het fashion statement van de Kors' vrouw die openlijk vrouwelijk, houden om hoofden in hun richten te doen keren.

DAME Lip Lacquer - diepe bordeaux-tint met een toets van weelderige bessen. € 24,00
ICON Lip Luster - glanzende, chique gloss in een diepere bruin-paarse tint die een ruigere look creëert. € 27,00








Een prachtige collectie als je het mij vraagt! De luxueuze verpakkingen, stijlvolle, tijdloze kleuren. Helemaal mijn ding! Ik denk dat Michael Kors zeker zal scoren met deze stap die ze hebben gezet in de beautywereld. De flacons van de parfum hebben een beetje weg van de Dior Addict flacons, heel simpel maar mooi en klassiek.

De drie varianten van parfum bestaan in 30ml: € 52,00 - 50ml: € 75,00 - 100ml: € 98,00
Lipgloss in drie kleuren: € 27,00
Nailpolish: € 19,00
Bronzing Powder - € 39,00
Liquid Shimmer Dry Oil Spray- 75ml  € 55,00
Indulgent Body Creme - 125ml € 55,00
Shimmer Bath Beads - 130 gram € 39,00

Ik ga de collectie zeker eens bekijken. Ik ben benieuwd naar de lipgloss, lipstick in Siren en natuurlijk de verschillende geuren parfums.

Heb jij de collectie van Michael Kors al gespot of heb je al iets op jouw wishlist gezet?

Geen opmerkingen: