donderdag 11 oktober 2012

Nieuws uit beautyland

De beautywereld staat niet stil, cosmeticamerken hebben het drukker als ooit en blijven gelukkig voor ons ook steeds vernieuwen. Nieuwe producten, nieuwe collecties, zodat wij steeds bezig blijven met nieuwe dingen ontdekken, likes & dislikes.
Enkele nieuwtjes uit de beautywereld krijgen jullie nu van mij te zien.


Sinds zaterdag ligt de nieuwste MAC-collectie in de winkels, eentje die geïnspireerd is op sekssymbool en icoon Marilyn Monroe.
Indien je nog graag een product met handtekening van Monroe op wilt bemachtigen, haast je naar de dichtsbijzijnde macstore want ze zijn al bijna de deur uit!

Elnette komt de Heat Protection Spray in 3 versies voor 3 verschillende haartypes of resultaten dat je wil bereieken : krullen, glad en volume.
Door de actieve polymeren in de spray komt de actie in werking door aanraking met warmte of het ijzer van je stijltang. Adviesprijs : €7,49






La Roche-Posay komt na andere merken als Garnier, L'Oreal, Gosh, Dior,... met een eigen BB-Creme. Toen we bij het begin van de 'hit' zeiden dat de BB's als paddenstoelen uit de grond schoten had ik dit niet verwacht dat het zo populair zou worden.
Ik ben fan van BB-creams, ze geven je de nodige dekking zonder een 'foundation-gevoel'.
Verzorgingsmerk La Roche-Posay zal zeker kandidaten genoeg hebben die deze BBcream zeer graag willen testen, ook ik ben altijd heel erg benieuwd wanneer er nieuwe BBcream uitkomen.


 
Hét perfecte smokey eye-duo, een gitzwarte mascare en bijpassend potlood met smudge sponsje aan de andere zijde van het potlood. Het oogpotlood komt in 5 verschillende tinten uit, van gitzwart tot grijsblauw.Adviesprijs Colossal Volum express smokey eyes mascara : € 13,49
Crayon eye studio master smokey : € 10,99
 

DKNY komt met een nieuwe versie van het gekende groene appeltje.
Ik heb enkele jaren geleden het appeltje ook in mijn parfumstash gehad, maar verkies nu toch iets zwaardere geuren, minder fruitig. Ik herken hem echer nog steeds uit de duizend wanneer een meisje of vrouw in het voorbijgaan haar appeltjesgeur er fel laat achternavolgen.


De cult klassieker DKNY Be Delicious heeft een intense make over gekregen. Be Delicious was de eerste geur die afstamt van een appelextract en is daarna voorzien van een laag grapefruit, magnolia, sandelhout, en witte amber. Be Delicious Eau So Intense is een heerlijke nieuwe geur met een hogere concentratie van de klassieke Be Delicious geur met appel als hoofdnoot. ‘Voor Be Delicious hebben we de originele structuur en balans behouden en de gehele geur een hogere concentratie gegeven zodat de impact nog sterker is en je bovendien Be Delicious langer blijfr ruiken’ zegt Trudi Loren. Het doet denken aan de eerste watertandende hap in een vers geplukte appel.
Be Delicious Fresh Blossom So Intense is een verleidelijke, geïntensiveerde versie van de bestaande geur Fresh Blossom met geurnoten van delicate bloemen, verse citrus en een akkoord van frisse appelbloesem. Een vrolijk bloemenboeket van Rose de Mai en viooltjes zorgt voor intense vrouwelijkheid in het hart van het parfum terwijl de geur van nat hout, verwikkelt in muskus en fluweelzachte lis, de warmte en sensualiteit versterken. Dit prachtige samenspel tussen weelderige voorjaarsbloesem en felle bloemblaadjes is een opwekkende streling voor de zintuigen. De delicate bloemigheid is meer genuanceerd door de concentratie van twee van de meest gevierde noten in de parfumerie-industrie te versterken.
 
Alweer een nieuwe Million Lashes mascara van L'Oréal.Geliefd bij vele vrouwen,
en steeds inoverend. Adviesprijs : € 16,99
 
 
Until next time ;-)
Evelyne

Geen opmerkingen: