zondag 23 september 2012

Astrid Bryan vs. OPI

"Pimped out chromed out, Quintin Tarantino Kill Bill mobile."
Welke Vlaming kent dit niet? Diegene zonder tv, radio, computer, of sociaal contant in het algemeen want toen het eerste seizoen 'Hollywoodvrouwen' op de tv kwam, was Astrid meteen een hit.
Mijn persoonlijke favoriet, en ik heb steeds meer bewondering gekregen voor deze vrouw.
Voor diegene die Astrid Bryan, of Astrid Nuykens niet kennen, dit is de Hollywoodvrouw,
oorspronkelijk komt ze uit Antwerpen, Belgie waarna ze carrière heeft gemaakt als model in Milaan, en voor grote modehuizen heeft gelopen en geshoot.
Op vakantie in LA bij een nonkel leerde ze haar huidige man 'Den John' kennen, de twee werden verliefd en Astrid Nuykens werd Astrid Bryan en verhuisde naar Beverly Hills.
 
Dat Astrid het gemaakt heeft in haar leven, is niets nieuws. Kasten vol Louboutins en Hermes-handtassen, een eigen reality-show en een waar stijlicoon uit Antwerpen.
Ze heeft een eigen kledinglijn, parfum en schreef een eigen boek. Nu krijgt Bryan als eerste Europese vrouw een eigen nagellaklijn van OPI.Niet niks als je het mij vraagt! Astrid staat bekend om haar zwarte nagels, dus ben je benieuwd welke kleurtjes in de collectie zitten van Astrid en OPI?
 

 
 
 
Astrid treed in de voetsporen van o.a. Nicki Minaj, Katy Perry, Serena Williams met haar eigen nagellakcollectie. OPI vond de Hollywood vrouw perfect samengaan bij de glamour van het merk.
 
Wat ik naast de kleurtjes nog zo leuk vind zijn de namen van de lakjes.
Astrid heeft in haar tv-shows enkele memorabele uitspraken gedaan, als "it's AMAAAAZING!" en "Donuty" en het bijten in haar echtgenoot's kale knikker.
 
 
My Pimped Out Wonderland
Een gitzwart lakje zoals Astrid ook regelmatig draagt voor de nodige Rock'n'Roll op je nagels.
 
 
 
Chillin' By The Pool
Een licht zilver-blauw lakje, eentje dat wat subtieler maar toch heel classy is!

 
 
Amazing California Love
Pittig en opvallend warm fushia.
Naast zwart is fushia trouwens de favoriete kleur voor in de zomer op haar nagels te laten zetten.
 
 
 
Go Nutty For Donutty
Een classy nude-tint die niet mag ontbreken in je nagellakstash voor de dagen dat je even wil
afstappen van de donkere of flashy lakjes.
Nude tinten kunnen voor alle gelegenheden gedragen worden.
 
 
 
Ik vind de tinten heel goed afgewogen op elkaar, langst de ene kant een gitzwart lakje, en voor de rustige dagen een nude-tint. Een erg mooie collectie als je het mij vraagt!
Komt deze op mijn wishlist? JA! Absoluut.
 
De Exclusive Astrid In Wonderland Shades zijn vanaf de tweede helft van oktober verkrijgbaar en per flesje betaal je € 13,95

 

1 opmerking:

BeautyByTS zei

Heey,
Ik heb je genomeerd voor de Liebster awards. Zaterdag komt er een artikel online waar je kunt lezen wat deze award inhoud

Groetjes